Mange haveejere kender til problemet, hvor man ikke lige får gjort alle de ting i haven, som man gerne ville. Måske står græsset højt, et frugttræ skal beskæres eller et bed med blomster er ikke længere helt så flot og frisk, som den dag, hvor man satte dem.

Haveopgaverne vokser, men overskud kommer der ikke mere af, og snart er haven et sted, hvor man ikke fået andet end stress og dårlig samvittighed.

Derfor vælger flere i dag at sende opgaven videre til kyndige hænder, der ved, hvordan tingene skal gøres og hvornår. En anlægsgartner kan ikke alene hjælpe dig med at løse nogle af de opgaver, som, bogstaveligt talt, er vokset over hovedet på dig, han kan også hjælpe dig med at skabe den have, som du drømmer om.

Få et frirum i haven

I haven kan man meget mere end blot slå græs hele tiden. Det er nemlig her, hvor mange husejere har deres frirum. Her kan man slappe af i havemøblerne, medens fuglene synger en varm sommeraften. At være ude frigiver endorfiner, og dermed velvære og ro, derfor er man også oftere gladere, når man har brugt en hel dag i havnen.

Med en professionel gartner kan du få anlagt eller omstruktureret din have, så den passer perfekt til dine behov og tid. Her vil du sammen med gartneren gennemgå, hvordan du kan skabe en have, der lever op til dine ønsker til en have, der er harmonisk og skaber et frirum i din hverdag.

Bl.a. vil gartneren kunne være opmærksom på at skabe bede, der mere eller mindre holder sig selv, så der kan skal minimalt arbejde til fra din side. Eller måske gartneren kan komme med en helt ny vinkel på, hvordan din have skal opføres, så du får det optimale ud af den.

Hvad koster en anlægsgartner?

Prisen for en anlægsgartner varierer meget ud fra bl.a. opgavens størrelse, om materialer skal være medregnet samt lokationen. Du skal derfor altid undersøge, hvad prisen er for din lokale gartner, samt den anlægsgartner, der ligger tæt på din by. Ofte er anlægsgartnere i eller tæt på storbyer som Odense, København, Århus dyrere, end hvis du fx skal bruge en anlægsgartner i Farum.