Mangler du også altid opbevaringsplads? Om det så er på børneværelset, i køkkenet eller på badeværelset kan man altid bruge mere plads til alle ens ting og sager. Med de kendte Hay kasser kan du skabe mere orden og plads til de forskellige elementer man finder i hjemmet. Kasserne kan bruges til opbevaring af en masse forskellige ting, så du kan undgå rod og skabe mere organisering.

De populære foldekasser Hay kasserne kan du altså finde en masse forskellige steder. Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af Hay kasser, hvor du kan finde lige de kasser der passer til dit hjem og dine behov. Her finder du en masse kasser i forskellige farver og størrelser, og så kan du indrette dit hjem med de forskellige kasser.

Sådan kan du bruge de forskellige Hay kasser

Med Hay kasserne får du nu tonsvis af muligheder for måder at organisere og skabe orden i dine ting og sager. De forskellige størrelser giver dig mulighed for at organisere i forskellige størrelser og ting. På den måde kan du skabe orden i alt fra køkkenskuffen til loftet.

Hay kasserne er udviklet i en masse forskellige farver, og dette er til din fordel. Ved at købe kasserne i forskellige farver kan du skabe en farverig atmosfære i rummet, og skabe mere liv. Ved at købe flere kasser i samme farve kan du skabe en rød tråd i farverne, og dermed skabe en mere stilren indretning.

  • Hay kasse small

Med en Hay kasse i small kan du skabe orden i de lidt mindre elementer i hjemmet. Dette kan f.eks. være i tøjskabet, når der skal finde plads til sokker og undertøj, så er disse kasser ideelle. I køkkenet kan disse kasser også sagtens være brugbare. de kan bruges i køleskabet kan de bruges til opbevaring af eksempelvis grøntsager eller forskellige dressinger. I skuffen kan de bruges til opbevaring af forskellige madlavningsredskaber.

  • Hay kasse medium

Kasserne i størrelse medium giver rig mulighed for orden i forskellige elementer. I tøjskabet kan du eksempelvis bruge dem til bukser og trøjer. Ved at stable kasserne og bukke en af enderne ned, kan du skabe en ny skoreol, hvor barnets sko kan stå. I stuen kan disse kasser også bruges til at have ugeblade, planter eller andre elementer stående i. Ved at matche farven på kassen med puderne på sofaen kan du skabe rød tråd i farverne.

  • Hay kasse large

Hay kasserne i størrelse large er smarte til opbevaring af større elementer, om det er på børneværelset eller på badeværelset, så kan de bruges. På børneværelset er de smarte til opbevaring af det lidt større legetøj. Når det er pakket sammen i kasserne, kan de skubbes ind under sengen, og så fylder de ikke på værelset. På badeværelset kan en large kasse bruges til opbevaring af håndklæder ved siden af bruseren.

Mindre stress om morgenen med Hay kasser

Om morgenen kan der hurtigt blive presset stemning, efter mor og barn har været uvenner fordi den lille igen ikke kan finde et par sokker, og storesøster heller ikke kan finde sin tandbørste.

Med Hay kasserne kan du skabe orden i både tøj skabe og badeværelses skuffer, og på den måde undgå stress om morgenen, fordi der er ingen der kan finde deres ting. I tøjskabet vil der nu være orden i hvor sokkerne skal være, og hvor bukser skal være. Dermed kan den lille altså hurtigt finde sit tøj, og mindske forsinkelsen.

På badeværelset kan der hurtigt blive rodet med shampoo, solcremer og tandbørster der flyder over det hele. I badet kan en Hay kasse i størrelse small bruges til opbevaring af shampoo, balsam og hvad der ellers er. På den måde ligger det ikke og flyder, og så undgår i også mærker fra de forskellige beholdere.

I skufferne kan i inddele i forskellige kategorier med kasserne. Det kan f.eks. være tandbørster og tandpasta i en kasse, og så hårprodukter og hårbørster i en anden. Derved bliver det altså også lettere at finde de forskellige ting i hverdagen.

Legetøjet kan også nemt blive organiseret ved hjælp af kasserne. Med en Hay kasse i størrelse large kan der puttes en masse legetøj derned, og så kan de smides under sengen. På den måde slipper man for legetøj der flyder overalt på gulvet.