Mange snakker om forbedring af deres bolig som på siden her:
https://forbedre-din-bolig.dk/

Men det mange glemmer er, at haven og udenomsarealerne også er vigtige når man skal forbedre sin bolig.

Ja det har vist sig, i rigtig mange boligprogrammer på tv, hvor boligejerne vil sælge deres bolig. At så længe haven og facaden ikke er indbydende, når de potentielle købere kommer. Ja så er der ingen der køber, så derfor husk nu, når man skal forbedre sin bolig, skal haven og facaden tænkes med ind i planlægningen.

Få plantet nogle smukke bed med planter foran huset

Få lavet nogle bede foran huset. Hvor du tænker de forskellige årstider ind. Så du får noget der er smukt i foråret/ sommeren. Og som også er smukt i efteråret/ vinteren.

Så får du lavet bedene, så de passer til din beplantningsplan. Og der kan det være godt, at tage nogle professionelle fra et plantemarked med på råd. I forhold til hvilken planter, træer og buske der er bedst til de forskellige årstider.

Få nye vinduer og malet facaden og soklen

At huset fremstår klargjort er vigtigt, for at give det bedste indtryk for de forbipasserende, og en mulig køber hvis man skal sælge.

Og nye vinduer er både vigtigt for udseendet, men også for pengepungen, da der kan være mange penge at spare, ved at købe nogle energivenlige vinduer.

Hvis man så får malet, sandblæst, eller vandskuret facaden, og pudset eller malet soklen på huset. Så giver det et rigtig flot samlet indtryk, når man udefra kigger ind på huset. Og er forhaven så blevet ordnet, så forøger man chancerne for et salg med 60-80%.

Når du så har ordnet forhaven og facaden, så kommer baghaven. Som selvfølgelig også er vigtig. Så fjern al rodet. Og få slået græsset, og gør haven så enkel som muligt. Og i sært sørge for, der ikke er en masse der skal passes og plejes. Da det kan tage pusten for de fleste købere.

Og skal du ikke sælge, så lav haven som du og familien gerne vil have den. Altså en trampolin til børnene, og et stort badebassin hele familien kan bade i 🙂

God sommer!