Når vi ligger der og sover, så er der ikke noget værre end, at vågne i utide. Jeg er ikke sikker på hvad du synes, men sådan har jeg det i hvert fald. Det kan gå ud over hele den kommende dag, og det kan hurtigt blive en ond cirkel. I sådan et tilfælde er det bare om at finde frem til hvad der skal til for at bryde den. 

 

Jeg skal ikke være den der siger at Bambus sengetøj kan redde din verden, eller din søvn for den sags skyld. Men jeg siger gerne, at det har nogle fordele, som du med ret høj sandsynlighed vil synes om. Disse fordele er der i hvert fald mange andre der har nydt glæde af, og ladet sig overraske over. Det ligger sådan at Allergivenligt og økologisk sengetøj, ofte er produceret efter langt højere kvaliteter end det normale, og også noget billigere sengetøj. 

Kvalitet koster som regel lidt ekstra

Ja sådan er det desværre, men take or leave it, fordi der er jo ingen der tvinger dig til at erhverve bedre sager. Lige med bambus sengetøj, eller alt andet sengetøj for den sags skyld, så plejer jeg ikke at købe det brugt, men det gør jeg sådan set med det meste andet. det er der så mange fordele ved, og så få ulemper, at alt andet, efter min smag, er fjollet. 

 

Nå men tilbage til sporet, vi taler om bambus sengetøj, og økologisk sengetøj, og de fordel der måtte være ved at bruge det i din seng. Ja jeg har jo allerede været lidt inde på det. Det kan med stor sandsynlighed, gå hen og bliver rigtig rigtig godt. Men jeg skal jo ikke kunne vide hvad det er der lige nøjagtig skal til for at få din søvn tilbage. 

Det må du dog igang med at finde ud af på egen hånd. fordi det går ikke at du går rundt og er træt.