Min søns 8-års fødselsdag nærmer sig, og jeg vil gerne gøre det til en uforglemmelig dag for ham og hans venner. Han elsker at lege og have det sjovt, så jeg har besluttet mig for at arrangere en fest, der får dem alle til at grine og have det godt.

Jeg har tænkt på forskellige ideer, men en ting er helt sikkert – en hoppeborg vil være det perfekte centrum for festen. Jeg kan lige forestille mig deres glæde, når de ser den, klar til at blive erobret af en flok energiske børn.

Da jeg skulle finde en hoppeborg, stødte jeg på rigtig mange udbydere som alle havde en masse fede hoppeborge jeg kunne have valgt. Jeg endte med at gå med udbyderen, Festgear, på baggrund af det pakketilbud, de kunne tilbyde mig. Hvis jeg også lejede en slushicemaskine, fik jeg rabat på en popcornmaskine, som netop var et tilbud, der var svært at sige nej til.

Dagen ankom og Festgear var herude til perfekt tid for at opsætte hoppeborgen og de to maskiner. Alt gik helt smurt, og på ingen tid og uden problemer så var hoppeborgen, slushicemaskinen og popcornmaskinen sat op. Festgear havde nogle fantastiske medarbejdere ude for at sørge for det hele.

Hoppeborgen og de to maskiner var en mega succes. Både børn og forældre var meget begejstret for at se det vi havde fået opsat til fødselsdagen og var alle rigtig glade for det. Forhåbentligt fik vi et par minder hos både børn og forældre, som de altid vil tænke tilbage på.

Dagen efter fødselsdagen var slut, ankom personalet fra Festgear igen for at tage alting med tilbage igen. Og lige så hurtigt som de fik det hele sat op, blev det igen fjernet. Hvis der er nogle der har nogle overvejelser som hvem de skulle vælge som udbyder af hoppeborge, vil jeg med garanti nævne festgear.